Cum cumpar? Selectarea produselor dorite
Doriti sa achizitionati un produs, apasati butonul ADAUGA IN COS. Veti fi directionat catre pagina de vizualizare COS de cumparaturi, unde puteti sa vizualizati produsele existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le cumparati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele din cos. Pentru a va intoarce din nou la site pentru a adauga alte produse in cos, apasati butonul CONTINUA .

PRODUSE
Shop Arona Carelli va ofera produse facute la comanda, in limita materialelor aflate in stoc. Pentru aceasta trebuie sa completati campurile de detalii: MARIME. Te rugam ca dupa ce citesti cu atentie informatiile despre produs, sa alegi cu atentie marimea potrivita. Dimensiunile in cm. sunt aproximative, marimile pot varia usor de la un model la altul. Marimile corespund sistemului de marimi European. CULOARE. Te rugam sa iti alegi culoarea dorita, atentie la informatiile descriptive. Toate culorile sunt disponibile in limita stocului existent. Micile imperfectiuni sau usoarele variatii de culoare sunt calitati ale unui produs lucrat manual. Culorile pot fi diferite in functie de rezolutia monitorului tau, aceste informatii pot varia fata de original. Pagina produsului are toate informatiile necesare, posibilitea de vedere a detaliilor prin functia de ‘zoom’ asupra produsului. Daca doresti informatii suplimentare, te rugam sa ne contactezi la comand.aronacarelli@gmail.com sau prin messenger de pe site.

Informatii pentru expediere Dupa ce ati ales produsele pe care doriti sa le cumparati, apasati butonul FINALIZARE COMANDA. Daca sunteti client nou, trebuie sa va creati intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare de pe pagina. Dureaza maxim 2 minute, apoi veti putea finaliza comanda. In situatia in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expedierea coletului, selectati optiunea COMPLETEAZA O NOUA ADRESA PENTRU PLATA si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii Selectati metoda de plata pe care o preferati si daca vreti sa ne scrieti informatii suplimentare folositi campul COMENTARII COMANDA. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate de site, apasati butonul FINALIZEAZA COMANDA pentru a trece la pasul urmator. In functie de caracteristicile comenzii Dvs. vi se va solicita o metoda de livrare, fiecare avand alt cost de transport pe care le veti vizualiza inainte de finalizarea comenzii.