ARONA CARELLI - by Loredana Brad

Filozofia brandului, o armonie intre avangarda si traditional, un stil sofisticat, inteligent, fermecator, pentru femeia cu simtul de a se reinventa. Calitatea materialelor alese, tehnica perfecta a tiparelor unice si simtul estetic constituie principiul de baza al brandului.

Amprenta colectiilor Arona Carelli pentru toamna-iarna o da textura tricoturilor moi, placute pe piele, din combinatii de fire naturale angora, sau mohair si bumbac. Aceste jerseuri au calitatea de a mentine temperatura corpului, purtandu-se in 3 sezoane. Primavara, toamna, iarna. Veti gasi modele chic elegante, de la cele basic la cele mai complexe, ce necesita manopera manuala. Produsele nu sunt realizate in cantitati mari de catre mari producatori, ci in cantitati mici sau la comanda.

Materialele sunt alese cu mare atentie in functie de anumite proprietati ce pun in valoare modelul, iar proiectarea tiparului se face pentru fiecare tip de material in parte. Personalul ales sa le lucreaze este de inalta calificare si cu experienta.